Direct antwoord? Bel ons!

0252-751820

Zonnepanelen huren in Hoofddorp

ZONNEPANELEN HUREN IN Hoofddorp

Solar Renting is een bedrijf wat zich volledig heeft gespecialiseerd in de verhuur van zonnepanelen. Door deze specialisatie en jarenlange ervaring in het werken met zonnepanelen, beschikken wij over de juiste kennis om u te adviseren in de aanschaf van kwaliteitsproducten.

Zonnepanelen op uw dak zorgen voor een lagere elektriciteitsrekening en dragen bij aan een beter milieu. Daarnaast bent u niet afhankelijk van de stijgingen in de energieprijs en de toename van de energiebelasting. Door zonnepanelen te huren bij Solar Renting profiteert u direct van de voordelen en betaalt u minder voor uw stroom, zonder dat u een grote investering hoeft te doen. Daarnaast zijn de zonnepanelen na 12 jaar van u! Zonnepanelen gaan minimaal 25 jaar mee zodat u na de huurperiode nog jarenlang profiteert van een zeer lage elektriciteitsrekening.

Nu ook mogelijk voor mensen die in een huurhuis wonen, bijvoorbeeld huurders van Stek.

Wij werken enkel met A-kwaliteit zonnepanelen en omvormers. Deze voldoen aan de strengste eisen en beschikken volledig over de benodigde Duitse test certificaten. Wij zorgen ervoor dat u direct stroom bespaart met zonnepanelen van topkwaliteit!

Heeft u interesse in een vrijblijvend gesprek om uw mogelijkheden te bespreken? Neem contact op!